WHAT’S UP F*CKERS?

Jag har precis sovit någon timme för länge i soffan, såhär på en torsdag! (”Jag tror han vill ha en kaka”). SÅ kom jag liksom att tänka på hur det ekar mellan inläggen på det här jävla stället. Och vips bestämde jag mig för att göra något åt det helt enkelt. So I made this:

MINA BÄSTA ALBUM OF 2012 *FIREWORKS* *BOOM BOOM* *EPIC*

Alltså inte mina bästa album, utan de bästa jag har konsumerat. Med öronen. OBS! Enligt mig, OBS! Varning för personlig åsikt. Musik är fortfarande en av mina bästa saker. I löv it. Så därför tänker jag lista lite av min bästa musik från 2012! Jag gjorde samma sak förra året, den listan är här! Big difference från förra året: Jag ordnade dem i bokstavsordning istället för jag orkade inte kolla upp datumen för när varje album släpptes. But does anybody actually care though?
Det känns för jefla douche-igt att säga ”album” på något sätt, men jag vet inte vad jag ska använda för ord annars? Album känns i alla fall som att det betyder vad jag vill säga, skiva blir liksom fel för jag pratar inte om den fysiska skivan, jag pratar om ett album som en metafor. Nej. Whaaaat. Stop it. Innan vi börjar kan vi passa på att buga oss i tacksamhet till några honorable mentions, nämligen Of Monsters and Men, Analog Rebellion och Imagine Dragons. There. Done! Let’s get to it:

Alex Winston – King Con
Spotify

”I wish I cared about the things you care about, but i don’t, i don’t” är absolut första och bästa textraden i Locomotive [x]. Det var här någonstans jag upptäckte min kärlek för allt som ser ut att komma från en VHS. Jag älskar hennes röst också. Det är som att man skulle ha lagt Marina and the Diamonds och Joanna Newsom i en mixer och blandat om lite. Andra väldigt bra låtar är Sister Wife [x] och Run Rumspringa [x]. Och Velvet Elvis [x] såklart. Mycket mer tror jag inte att jag har att säga. Det är få saker jag önskar att jag hade så mycket som hennes hår. There. I said it.

∆ (Alt-J) – An Awesome Wave
Spotify

This is the best. Just. THE BEST. Fyfan vad bra det är. FY FAN. Jag mår så otroligt bra av saker som är genomtänkta. Har svårt att tänka mig något bättre. Lyssna på det här: ∆ uttalas alltså ”Alt-J”, vilket är kortkommandot för att göra Deltasymbolen på Mac. Och vad betyder Delta? Change! Åh vad underbart det är! Hur kan människor som suttit ner och tänkt ut det någonsin göra något dåligt? Det är inte rättvist på något sätt hur bra Dissolve Me [x] är. Hur bra Tessellate [x] är. Och hur bra Fitzpleasure [x] är. Speciellt efter 0:27. Cue the gåshud liksom. Jag älskar strukturen med interludes också. Det här har varit min go-to sedan ja… jag hittade det liksom. Det här är alltså Alt-J’s första album någonsin, och de har själva beskrivit musiken som ”proper headphones in, lay on your bed in the darkness and enjoy it-music”, vilket är precis vad jag skulle ha beskrivit det som om jag också var från Leeds. Just nu är min favorit att sätta mig i bilen, köra igång Taro [x] och bara flyta med när låten byggs upp och till slut släpper loss lite grann först vid 1:15 och sedan totalt från 2:39 och framåt. Jag har konstant gåshud under hela låten and that’s not even a joke.

Bright Moments – Natives
Spotify

Nog är det väl typiskt. Här tänkte jag vara lite hipp och smart och slänga ur mig en kommentar om att det här påminner väldigt mycket om Beirut, som jag hade med på listan förra året. Åsså kollade jag upp Bright Moments och fick talat om för mig att Bright Moments = Kelly Pratt = Bläckblåsare i Beirut (du kan märka att jag har Wikipediat eftersom att jag använder ord som jag annars inte skulle ha använt mig av, t.ex. ‘bläckblåsare’) (en till parentes angående att han tydligen också är involverad i både Arcade Fire och LCD Soundsystem). So, ja, det påminner om Beirut helt enkelt. ”And so what will become of the girl who thinks that there is no one listening? She is humming along to a tune nobody knows that they are missing” är en väldigt fin textrad från Behind the Gun. En annan av mina favoriter är Travelers. Och precis som Alt-J albumet har Natives en härlig struktur med interludes. Det finns ett himla dåligt utbud av Bright Moments på YouTube, men jag hittade en slags, väldigt kort, trailer i alla fall. [x]

Efterklang – Piramida
Spotify

Efterklang. Smaka på det ordet en stund. Det är otroligt vackert. Musiken är också otroligt vacker. Lite släpig – på ett så positivt sätt som det bara går! Jag gillar en väldigt specifik typ av ljud, om vi ska kalla det så, och på en gång jag hörde introt på Hollow Mountains [x] smällde jag av. (Jag vill säga att det är karimba som spelas men jag är inte säker, därför satte jag det inom parentes). Videon är också fantastiskt vacker, precis lika vacker som den är enkel. Apples [x] är en annan favorit med en snygg video. Fyfan vad jag saknar att göra film när jag ser sånt här. Det är inte klokt. Dreams Today [x] till exempel, där är allt så oförskämt kreativt gjort att jag nästan, med betoning på nästan, måste slå knytnäven i väggen för att lugna ner mig. Jag vill också vara kreativ! Jag vill också göra! Och det mest patetiska i det är att det inte finns något som stoppar mig.

Fun. – Some Nights
Spotify

Yay! Jag älskar Fun.! Det har vi pratat om förut, många gånger, och jag har väntat sen 2009 på att de ska göra ny musik. Jag vart överlycklig när de plötsligt fick ta mycket mer plats än de gjort tidigare, framförallt med låten We Are Young [x] featuring Janelle Monáe by the way, som för övrigt också är superbra! Tightrope [x] är underbar och jag önskar att jag kunde dansa så ballt nästan lika mycket som jag önskar att jag hade Alex Winstons hår. Anyway när vi ändå pratar om We Are Young så måste jag ju slå ett slag för Sims-versionen, såklart! [x] ”MENAAAAAAI WE BA JUUUUUU”. On a serious note though, Some Nights [x] är ju såklart himla bra, men om vi ska prata om de lite mindre obviuösa (I just made my own word!) så är ju Some Nights Intro [x], Carry On [x] och bonus tracket/tracken/whatevs Out on the Town [x] mina solklara favoriter!

Doomtree – No Kings
Spotify

Vad menar du med att D inte kommer efter F i alfabetet? Also ignore den lilla detaljen med 2011. Ännu mer musik som jag hittat med hjälp av KEXP Radio, världens kanske bästa radiokanal! Dom har både en YouTube-kanal [x], och en iPhone-app, och det är deras förtjänst att jag hittade både Doomtree, You Won’t, Lemolo och Of Monsters and Men till exempel – 10 out of 10 would recommend! Doomtree är ett amerikanskt hiphop-kollektiv, och ballast av allt är deras häftiga Dessa och hennes skitcoola röst! Mina bästa låtar är utan tvekan Team the Best Team [x], Beacon [x] och Little Mercy [x]. De är riktigt bra live, men för att på riktigt uppskatta själva musiken och deras beats så rekommenderar jag naturligtvis studioversionerna.

Katzenjammer – A Kiss Before You Go
Spotify

OKEJ så jag såg precis nu att det här albumet egentligen inte kom ut 2012… Men nu har jag ju ordnat den här bilden och allt så nu bestämmer vi oss för att leva med det. Jag orkar inte göra om, plus I really like it! Katzenjammer är en norsk grupp (GO NORGE) med femtioelva olika instrumenttalanger, för att citera last.fm: ”De spelar över 25 olika instrument, bland annat dragspel, balalajka, cittra, ukulele och melodica” och angående det vi pratade om lite längre upp, med att gilla specifika ljud så är det här ett perfekt exempel på många bra ljud! Hur balla är de inte, liksom? För att vidare citera last.fm: ”Musiken är en kombination av flera genrer såsom pop, rock, folk och country med inslag av balkansk musik”. Min favorit på albumet är nog Rock, Paper, Scissors [x], speciellt textraderna ”Everything you want that is who you are, you can be the sun and the moon and the stars, or the bass or the drums or the lead guitar”, och en close second Cocktails and Ruby Slippers [x]. Soviet Trumpeter [x] är också himla bra, och alla deras musikvideor är så… kreativa, for a lack of a better word. Liksom, den lilla kreativiteten som bor i mig mår bra av att se dem.

Kids of 88 – Modern Love
Finns inte på svenska Spotify??????

Gissa hur jag hittade Kids of 88? En av världens bästa personer *host*Levi Beamish*host* har gjort musikvideon till LaLa [x] och Tucan [x], såklart! Och angående LaLa kan vi ju återigen prata om min kärlek till allt som ser ut att komma från en VHS. Och upptäckten av kärlek till allt som har ränder och flimmrar vackert och ser ut att vara filmat från en skärm. Jag är faktiskt inte säker på vad jag skulle jämföra Kids of 88 med… AVAN LAVA, kanske? Mja. The Xx? Nja. Båda? Mer så. Förutom LaLa och Tucan så är Raza [x] och India [x] väldigt tilltalande i mina öron. I övrigt är det väl ganska vanlig popmusik liksom. Tror jag. Vad mer kan jag säga? LaLa-videon är hemskt bra. Har jag sagt det? Ja, men då var det nog allt då.

Kishi Bashi – 151a
Spotify

Jag brukar dra skämtet att Kishi Bashi låter som kissis bajsis. So. That’s how mogen jag är. Om Kishi Bashi känner jag inte till mycket, utom att det är artistnamnet för K. Ishibashi, which is very funny to me – Och att musiken är fantastisk såklart! Alla låtarna på albumet ligger mellan sju och tio (på en skala från ett till tio) för min del, så jag har svårt att peka ut några specifika. Eller egentligen inte; Det finns några som fan är minst tolvor på tioskalan. Bright Whites [x] (vars video är helt insane, be-te-dubbel-ve, bland de smartaste musikvideor jag har sett! Nästan allt i videon representerar ett ordspråk, till exempel ”throw me a bone”, sammanlagt finns det över femtio stycken!), Manchester [x] och I Am the Antichrist to You [x] är så fantastiskt jävla bra att det är inte klokt. Den sistnämnda ger mig återigen gåshud genom hela låten, och musiken är så himla vacker!

Kolonien – Clockwise
Spotify

Svenskar! Shit. Det skulle jag kanske ha hållit på en stund. I mean, clue is in the title, men första låten jag hörde av dem var Perfektion [x], (p.s. 1:10), även där en ledtråd i och med att titeln är på svenska. Men sjunger de inte på engelska? Jo visst fan gör dom det! Och när jag då lyssnar på den låten, och min hjärna har gått in i ”Åh de har svenska titlar men sjunger på engelska, coolt”-mode, så kommer jag till Rikta Din Sång [x], som också är på engelska, och jag diggar med till 2:47 när helt plötsligt texten ”Rikta din sång mot en bättre värld på gång” dyker upp och jag bokstavligen skiter på mig. Inte bokstavligen, I’m misusing words. Extra tumme upp också åt deras felfria grafiska profil. Fucking awesomely snygg. Det finns tydligen ett underliggande snajdigt politiskt budskap också har jag förstått. But I honestly have no idea and don’t give a crap för musiken är underbar! (En parentes: ordet ‘snajdigt’ bara dök upp i mitt huvud, utan att jag visste riktigt vad det kom ifrån. Men nu, med lite tankeverksamhet, har jag kommit fram till att jag tror att det har med Svampbob Fyrkant att göra, och att de i något avsnitt pratade om ‘snajdiga burgar’n’ av diverse anledningar. Rätta mig om jag har fel. HOLY SHIT jag kollade upp saken själv och surprise: jag hade rätt! Men det skiter vi i nu – Det viktiga här är att det är THE AVSNITT, jag repeterar, THE AVSNITT då min rädsla för fjärilar uppstod genom en otroligt äcklig närbild av en fjärils ”ansikte”! Ska vi kalla det ansikte? Som fan heller). (Ytterligare en parentes för att be om ursäkt för längden av föregående parentes). (Och ännu en till för att tala om att jag härmed aldrig använder ordet ‘snajdigt’ igen. Nu är det associerat med skräck).

Ludovin – How to Find a Party
Download

Ludwig Göransson för fan! Honom har vi också pratat en del om förut. Vi brukar prata om honom som ”Han som komponerar musiken i Community”, remember? Det är jättebra, och jättegratis – så varför inte, liksom? (snälla räkna inte hur många gånger jag sagt ‘liksom’ hittills). Tidigare har jag nämnt So Happy [x] som en av mina favoriter. Det håller fortfarande. If I Die Before You [x] finns med också! Och den kommer vi alla ihåg från Communitys första säsong, inte sant? Den absoluta favoriten för min del blir ändå titelspåret How to Find a Party [x ("Just relax and feel no pain, just let the music hit your brain") som jag, i ett ögonblick jag knappast kan förklara, beskrev som "låter lite grann som en klassisk schlagerlåt emellanåt". I don't understand it. But I don't think i disagree with it. Jag kan ju inte låta bli att nämna Tricks [x] som featurear (what?) världens bästa Childish Gambino också. Another One [x] och Stars är väldigt bra dessutom. Så. Nu har jag nämnt varenda låt från albumet. Mission accomplished.

Marina and the Diamonds – Electra Heart
Spotify

Vi vet alla att jag har ett ohälsosamt förhållande till Marina and the Diamonds. Här gör vi inga undantag. Åh det är så fruktansvärt bra. Jag är totalt såld på alla texter. Skriver hon texterna själv? Det här är information jag borde ta’tt reda på. Ärligt talat hade jag lite svårare med den här skivan i jämförelse med The Family Jewels. But still, det är Marina and the Diamonds liksom, fortfarande världsbäst. Jag tänker dessutom vara otroligt förutsägbar och säga att Bubblegum Bitch [x] är min favoritlåt. Men inte förrän jag hörde refrängen var jag faktiskt säker. Primadonna [x] är såklart också super, den påminner lite mer om låtarna från förra skivan. Och angående Primadonna-videon kan vi ju än en gång passa på att nämna vad vackert det är när videon har ränder och flimmrar som att den är filmad från en skärm. Thank you. Homewrecker [x] gillar jag också en hel del. Och Radioactive [x]. Och alla andra låtarna också.

Noonie Bao – I Am Noonie Bao
Spotify

Jag spelade upp Do You Still Care [x] för mamma för inte så längesen, och efter knappt tre sekunder sa hon ”Det här är typisk Sara-musik”. So there’s that. Bodywork Lover [x] är också sjukt i min smak. Jag har flera gånger beskrivit min musiksmak som musik som gör att man vill springa runt i skogen när man hör den. Det här är precis sån musik. Boom Boom [x] är väldigt bra, och påminner rätt mycket om Enyas Carribean Blue [x] – am I right, or am I right? Annars gillar jag verkligen The End of the Road och In Your Heart, men dom länkar jag inte till för det finns ett så himla dåligt utbud av de flesta svenska artister på YouTube – Whaaat? – Glömde jag att säga att hon är svensk? (Please appreciate mina efforts att försöka skapa lite spänning här, tack!)

Polarsets – Exotica
Spotify

Här finns det tyvärr inte många låtar. Men de som faktiskt finns är ordentligt bra! Tropics [x] fortsätter perfekt på spåret med musik som gör att man vill ut och springa runt i skogen. Även här snackar vi om ett dåligt YouTube-utbud, det som finns är live-versioner, vilket inte är fy skam egentligen för de är himla bra live också. Summer Related Name [x], Distance [x] och Camping [x] är ju så himla bra allihopana! Men som sagt, lyssna på studioversionerna via Spotify, för det är verkligen värt att uppslukas helt av den härliga musiken!

The Rubbish Zoo – EP
Spotify

”I can be alright, I can be alright if I make up my mind” – I Don’t Know Where I Go [x] ligger tryggt mellan When Saints Go Machine’s Parix och Kiss Kiss Kiss’s Miss Meredith på min usual morgonplaylist. Liveversionen som jag länkade till är också himla bra. Dom är himla bra helt enkelt! Det är fyra himla bra låtar helt enkelt! Det är väldigt somrigt och jag är lite kluven mellan att bli jättelycklig över att längta till sommaren, och deprimert över att det är så. himla. långt. kvar. Anyway, lyssna! Fan vad lite jag har att säga nu då helt plötsligt. Jag tror jag måste ta en paus och återkomma om en stund. (Eller några dagar). (Eller en vecka).

Saint Motel – Voyeur
Spotify

Happy music! Det här är precis vad jag skulle spela om det var sommar, jag bodde i en villa på landet med vacker trädgård och hade bjudit alla jag känner på grillfest medan jag grillar på min grill som både har vanlig grillyta, och fancy stekyta. Ungefär som Rocketship [x], och som Andrew Bravener beskrev den: ”Play it at your barbeque with your friends and everyone will be like ‘Where did you get that song? That song is so chill!’”. De här låtarna har liksom samma… Har vi ett svenskt ord för ‘vibe’? Det är det ordet jag vill använda! Bästa låten är Puzzle Pieces [x], passande nog den låt som kanske stämmer in åtminstone lite på den beskrivning jag precis försökte mig på. I övrigt var det nog en pretty shitty beskrivning alltså. Introt påminner mig väldigt mycket om Matt and Kim! Om vi nu ska tillbaka till låten. Benny Goodman [x] och 1997 [x] är också himla bra låtar. Och Feed Me Now [x] ju! Där har jag också en helt random spaning om att sångaren låter precis som sångaren i Atomic Swing, lyssna på t.ex. In the Dust [x]. Also: Vi kan tacka min pappa för att jag över huvud taget vet vilka Atomic Swing är.

Stepdad – Wildlife Pop
Bandcamp

Här finns det inget som slår My Leather, My Fur, My Nails [x], videon är helt underbar! När det gäller Stepdad har jag lyssnat mest på deras EP sen tidigare. Några av de låtarna, t.ex. My Leather, My Fur, My Nails och Jungles [x] finns också med här – Men nog saknar jag min absoluta favorit från Ordinaire: Kings and Centipedes [x], så fort jag har möjlighet lyssnar jag på 1:50 om och om igen minst fem gånger. Så himla bra tycker jag att de trumslagen är! Videon till Will I Ever Dance Again [x] är en av mina favoriter! Hela videon är i princip en parodi av ett intro till en teveserie från 90-talet – I cirka fyra minuter. Underbart. Mina solklara favoriter där includes, but are not limited to, ”The Flying Schnitzelburg Twins as The Hollandaise Brothers”, kanske mest för att de är tre stycken. Must Land Running [x] är också jävligt bra, och jävligt gratis på Bandcamp, woho! Get it.

Twinsy – EP
Spotify

Water Bombs [x] hjälpte mig att inse hur mycket jag älskar ljudet av en ståltrumma! Jag kommer inte ihåg det fancy namnet på det instrumentet, men du vet vad jag menar! Det där som alla känner igen från Havet är Djupt [x]. Det finns bara fyra låtar på albumet. Vilket är himla synd. Alla fyra låtarna är bra dock. Vilket är himla trevligt! Jag tror att jag skulle vilja spela de här låtarna om jag skulle ha ett poolparty. That seems like the appropriate thing to do! Back of my Car [x] har ett underbart perfekt beat – speciellt vid 1:02, försök stänga av efter du kommit dit! Impossible! Take Me Home [x] och Keeping it Together [x], also known as resten av låtarna, är bra de med! Inte lika bra, but still great.

Vacationer – Gone
Spotify

Vacationer är ett band som jag tror att många känner till, eller åtminstone har hört – utan att veta att det är just Vacationer. Alla som jag spelat Good as New [x] för har känt igen den, eller hört den förut. Men jag tror inte att någon hade koll på att det var Vacationer. Så, from now on kan vi ju bara anta att så fort du hör en låt som du inte vet vilka som gjort – då är det Vacationer som ligger bakom den! Seems about right? Jag gillar verkligen skrapen (är det rätt sätt att beskriva det på?) som ligger som ett filter på nästan alla låtar. Man får liksom en känsla av att det är lite old school, att man spelar en LP liksom. Jag tycker i princip om alla låtarna, men skulle jag välja skulle jag nog helst lyssna på Everyone Knows [x] eller Dreamlike [x].

When Saints Go Machine – Konkylie
Spotify

Är dom danska? Jag tror dom är danska… Dom är danska! (”Don’t thank me, thank Wikipedia”). Jag är seriöst beroende av Parix [x]. Like seriously beroende. Like it will dyka upp i min hjärna och stanna där en vecka beroende. Det är ett himla ”nice flow” (får man säga sånt om man har så pass lite, så kallad, ”swag” som jag har?). Jag byter nästan aldrig låt när jag lyssnar, det flyter på helt underbart av sig självt liksom. Om man gillar The Knife slash Fever Ray-type musik tror jag att man tycker om det här. Church and Law [x] kan jag tipsa om också. Himla Bra. Och Whoever Made You Stand So Still [x]. Som en parenteslös parentes kan jag också passa på att påpeka att bilden på framsidan (som vi skulle kalla det om det var en bok vi pratade om) av albumet perfekt representerar musiken. Jag tittar på den och tänker att ”Ja, men det är nog precis så jag känner mig när jag lyssnar”. Chestnut [x] har jag lyssnat en hel del på också!

Young Magic – Melt
Spotify

Whaaaat? Yes! Melt är ett bra namn på det här albumet. Jag vill ligga på golvet, stirra i taket och… smälta. Är det det jag vill? Jag tror det. You With Air [x] är nog min favorit! Sparkly [x] tycker jag också väldigt mycket om. Det är bara så härligt. Jag vet inte hur jag annars skulle beskriva det. Jag vill släcka ner min lägenhet till totalt mörker, ta på mig mina hörlurar, lägga mig på golvet, lyssna öronen av mig, och sedan inte kliva upp igen på ett par dagar. I might just be very tired. There’s no way to tell.

Yuna – Yuna
Spotify

Jag hade en kort och innehållslös spaning om att hon låter lite som Don’t Blame the Dog. Sen kunde jag liksom inte hitta något bevis att styrka min teori med. Så jag blev tvungen att släppa den, men den sitter fortfarande kvar och gnager i huvudet någonstans ganska långt bak. Jag fastnade först för Remember My Name [x] av den, för mig, ganska ovanliga anledningen att texten var så fantastiskt bra! Man känner sig liksom stärkt ända in i benmärgen efter att ha lyssnat på den låten. ”And even though you have failed before, You know you will find the way / Baby today you gonna win it, they’re gonna remember your name, they’re gonna remember your name / You’re gonna remember my name”. Himla fint! See You Go [x] är en annan av mina soklara favoriter, då är vi tillbaka till underbar musik och beats. Fading Flower [x], Stay [x], och Live Your Life [x] passar in där perfekt också!

Done! Hoppas att du hittade en liten låt att tycka om! Det är alltid lika roligt med ny musik, och det är inte klokt vad mycket bra musik det finns! Give me tips om du har några!


Comments

 1. Quote
  Anna T - Nörd & Filmskapare said 1 februari 2013, 14:29:

  Mycket jag inte hört men som förmodligen är skitbra :D jag ÄLSKAR Alt-Js album :D speciellt Taro och Matilda, lyssnar på dem hela tiden och har till och med ett tidsinställt inlägg som kommer upp idag där jag lagt ut deras video och de låtarna :D så bra!!!

  Ska ta å lyssna på de andra albumen du lagt upp :D

  sv: Jag tycker typ i 8 av 10 fall att glossybox produkterna är skitbra :D tror det bara varit typ 1 box på ett år som jag blivit lite besviken på. Men om inte annat är det ju skitkul att få en box med överraskningar varje månad :D

 2. Quote

  Mycket jag inte hört men som förmodligen är skitbra :D jag ÄLSKAR Alt-Js album :D speciellt Taro och Matilda, lyssnar på dem hela tiden och har till och med ett tidsinställt inlägg som kommer upp idag där jag lagt ut deras video och de låtarna :D så bra!!!

  Ska ta å lyssna på de andra albumen du lagt upp :D

  sv: Jag tycker typ i 8 av 10 fall att glossybox produkterna är skitbra :D tror det bara varit typ 1 box på ett år som jag blivit lite besviken på. Men om inte annat är det ju skitkul att få en box med överraskningar varje månad :D

  SKOJARU du är den första jag vet som lyssnar på alt-j!! high five!! matilda är sinnessjukt bra den också! har gjort desperata försök att hitta annan musik som påminner om alt-j, men inte lyckats – känner du till nåt? :D
  och gillar du alt-j så tror jag du kommer gilla en del av den andra musiken jag listade i alla fall, kanske främst when saints go machine :)

  angående glossyboxen så var det lite så jag tänkte – roligt med en låda med prylar en gång i månaden liksom, känns lite lyxigt! speciellt kändes det som att min lillasyster skulle uppskatta det eftersom hon är så intresserad av sånt! men då får det kanske bli det till hennes nästa special occasion ;D!

 3. Quote
  Anna T - Nörd & Filmskapare said 1 februari 2013, 17:36:

  sv: Detsamma! Förstår inte att fler hitta detta underbara band! Men har faktiskt inte hittat något liknande band som låter som dem, väldigt unika :D. Men hoppas man hittar några mer snarast!
  Nice ska kolla in det bandet då :)

  Ja verkligen och oftast så kostar en av produkterna lika mycket som hela boxen och många räcker väldigt länge också :), tror det blir perfekt för henne då!

 4. Quote
  Amanda said 4 februari 2013, 17:17:

  Aj min gadd!! shiet :D har nu gjort en ”Saras best of 2012″ på spotify, har lite att lyssna igenom! med glädje!!! :D

 5. Quote

  sv: Detsamma! Förstår inte att fler hitta detta underbara band! Men har faktiskt inte hittat något liknande band som låter som dem, väldigt unika :D. Men hoppas man hittar några mer snarast!
  Nice ska kolla in det bandet då :)

  Ja verkligen och oftast så kostar en av produkterna lika mycket som hela boxen och många räcker väldigt länge också :), tror det blir perfekt för henne då!

  precis! helt unika är dom verkligen för mig, vilket är både bra och dåligt naturligtvis ;)
  ja jag har förstått att det kan vara lite ”finare” märken med ibland – och i allmänhet är ju sånna där saker rätt dyra, med tanke på det tyckte jag inte att prenumerationsavgiften (eller vad man nu ska kalla det) var speciellt dyr heller! hon tar ju studenten till sommaren nu så det skulle nog vara helt utmärkt!! :)

 6. Quote

  Aj min gadd!! shiet :D har nu gjort en ”Saras best of 2012″ på spotify, har lite att lyssna igenom! med glädje!!! :D

  haha WOHOO vad roligt! hör gärna av dig med åsikter, skulle vara jättekul att höra om du hittar nåt som du tycker om (eller hatar, hehe…)! ska se till att få iväg mitt svar på ditt underbara brev nu i veckan också!! :D

 7. Quote
  Anna T - Nörd & Filmskapare said 4 februari 2013, 20:46:

  sv: Jamen jäklar, de har så himla mycket snygga kläder! Köper typ alltid där för det blir ju lagom billigt och sen äre gratis frakt :D men ja vet ju hur de är å vara fattig student, då räcker pengarna inte långt :((

  Det blir nog en riktigt bra studentpresent :D! Tyckte att sommarboxarna va bäst förra året med så blir perfa att få till studenten ^^

 8. Quote

  OMG LA NOIRE ÄR SÅÅÅÅÅ BRAAAAA <3 riktigt grymt!

 9. Quote

  sv: Jamen jäklar, de har så himla mycket snygga kläder! Köper typ alltid där för det blir ju lagom billigt och sen äre gratis frakt :D men ja vet ju hur de är å vara fattig student, då räcker pengarna inte långt :((

  Det blir nog en riktigt bra studentpresent :D! Tyckte att sommarboxarna va bäst förra året med så blir perfa att få till studenten ^^

  haha nej verkligen inte! de pengar som finns måste man ju ha till räkningar och mat och allt sånt… tråkigt. men kanske kan man hitta lite budgetutrymme ändå. om man verkligen försöker ;)

 10. Quote

  OMG LA NOIRE ÄR SÅÅÅÅÅ BRAAAAA <3 riktigt grymt!

  WOOO EXCITED OVER HERE nu då!

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu